Veilige en duurzame dakrenovatie

Een compleet gerenoveerd dak wat voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en waaronder het voor alle medewerkers en een tevreden opdrachtgever veilig en prettig werken is.

Dakbedekking leggen

Onze opdrachtgever op Schiphol vraagt

Onze opdrachtgever streeft ernaar om binnen al haar gebouwen medewerkers, bezoekers en aannemers een veilige, gezonde werkomgeving te bieden. De conditie van de daken is daarbij een belangrijke factor. Door achterstallig onderhoud en weersomstandigheden ontstaan risico’s op verval en lekkages. Dat is niet alleen onveilig voor de gebruikers maar ook voor de continuïteit van de primaire bedrijfsprocessen. Dus hoe zorg je ervoor dat je daken in topconditie zijn en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving? Vraag het aan Evers Partners Projectmanagement.

Zo maken wij het waar

Het verduurzamen van de daken begint met de uitvoering van een volledige dakinspectie door een onafhankelijke adviesbureau. Deze maakt voor alle gebouwen de status, conditie en opbouw van de dakbedekking inzichtelijk. Daarbij horen ook de lichtkappen, kooiladders, bliksembeveiliging, valbeveiliging en de wateraccumulatie. De conclusies van het adviesbureau zetten wij om naar een plan van aanpak, wat we voorleggen aan onze opdrachtgever. Daarbij bespreken we ook de mogelijkheden tot het vergroenen en verduurzamen van het dak, waaronder energetische verbeteringen, materiaalkeuze, kleurkeuze, recycling. Zo komen we samen tot de juiste scopedefinitie. Na akkoord hierop starten we met de engineering, tendering, contracting en werkvoorbereiding. Het resultaat van de uitvoering? Een compleet gerenoveerd dak wat voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en waaronder het voor alle medewerkers en een tevreden opdrachtgever veilig en prettig werken is.

Foto's van het resultaat

  Hoe mogen we u verder helpen?

  Heeft u vragen over onze diensten? Of wilt u graag een afspraak maken? We horen het graag via: 088-0116500.

  Bel 088 - 01 16 500

  Natuurlijk kunt u uw vraag ook via ons contactformulier stellen:

  Liever teruggebeld worden?

  Wij zorgen ervoor dat we dezelfde dag nog contact met u opnemen.

  Graag ontvangen we uw naam

  Bij welke organisatie bent u werkzaam?

  Wat is uw telefoonnummer? Vul alleen getallen in zonder spaties of streepjes

  Ongeldige invoer

  Waar wilt u meer over weten?

  Ongeldige invoer

  Ongeldige invoer

  Andere projecten

  Schiphol
  Een compleet gerenoveerd dak wat voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en waaronder het voor alle medewerkers en een tevreden opdrachtgever veilig en prettig werken is.
  KLM Real Estate & Facility Contracting
  Met het operationeel opleveren van bijna 7.000 zonnepanelen op het dak van Hangar 14 is KLM een stap dichter bij hun doelstelling om in 2030 een CO2-neutrale grondoperatie te voeren.