Project Integrale Brandveiligheid

Welke integrale maatregelen zijn er nodig om in verschillende gebouwen brand te voorkomen, snel te kunnen detecteren en te beheersen?

Sprinkler systeem

Onze opdrachtgever vraagt

Onze opdrachtgever op Schiphol heeft een uitgebreide vastgoedportefeuille van kantoren, werkplaatsen, hangars en platforms. Elk met hun eigen primaire bedrijfsproces en bijbehorende facilitaire diensten. Binnen al die gebouwen moeten medewerkers, bezoekers en andere aannemers kunnen rekenen op een veilige, gezonde, schone en gastvrije (werk)omgeving. Het waarborgen van de brandveiligheid is daarbij een belangrijke factor. Welke integrale maatregelen zijn er nodig om in al die verschillende gebouwen brand te voorkomen, snel te kunnen detecteren en te beheersen? Waar zijn verbeteringen nodig ten opzichte van de huidige brandveiligheid? Met deze vragen ontstond het project Integrale Brandveiligheid.

Zo maken wij het waar

Ons team van professionals start met de basis door ervoor te zorgen dat alle gebouwen voldoen aan de omschreven eisen in het Bouwbesluit 2012. Naast deze minimale eisen van de overheid hebben we met onze opdrachtgever maatregelen genomen om het brandveiligheidsniveau verder te verhogen. Dat draagt niet alleen bij aan een veilige omgeving voor de gebruikers van de panden, maar ook aan het minimaliseren van schades en verstoringen van de primaire bedrijfsprocessen. Wij zijn er trots op dat alle eigendomsobjecten uit het project Integrale Brandveiligheid nu zijn voorzien van een realistisch brandscenario, naar volle tevredenheid van de stakeholders!

Foto's van het resultaat

Hoe mogen we u verder helpen?

Heeft u vragen over onze diensten? Of wilt u graag een afspraak maken? We horen het graag via: 088-0116500.

Bel 088 - 01 16 500

Natuurlijk kunt u uw vraag ook via ons contactformulier stellen:

Liever teruggebeld worden?

Wij zorgen ervoor dat we dezelfde dag nog contact met u opnemen.

Graag ontvangen we uw naam

Bij welke organisatie bent u werkzaam?

Wat is uw telefoonnummer? Vul alleen getallen in zonder spaties of streepjes

Ongeldige invoer

Waar wilt u meer over weten?

Ongeldige invoer

Andere projecten

Schiphol

Veilige en duurzame dakrenovatie

Een compleet gerenoveerd dak wat voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en waaronder het voor alle medewerkers en een tevreden opdrachtgever veilig en prettig werken is.
KLM Real Estate & Facility Contracting

7.000 zonnepanelen

Met het operationeel opleveren van bijna 7.000 zonnepanelen op het dak van Hangar 14 is KLM een stap dichter bij hun doelstelling om in 2030 een CO2-neutrale grondoperatie te voeren.