De revitalisatie van een kantoorgebouw

Hoe creëren we een dynamische en inspirerende werkomgeving, waar onze mensen trots op zijn en graag naar toekomen?

Revitalisatie van een kantoorgebouw

Onze opdrachtgever op Schiphol vraagt

Hoe creëren we een dynamische en inspirerende werkomgeving, waar onze mensen trots op zijn en graag naar toekomen? Een kantooromgeving die stimuleert dat collega’s elkaar actief opzoeken om duurzaam, interactief en agile samen te werken. Een omgeving die uitnodigend is voor gasten en leveranciers en hen met open armen ontvangt. Dit zijn vragen waar wij bij Evers Partners Projectmanagement heel blij van worden.

Zo maken wij het waar

Een gedateerd gebouw met dito technologie, waarvan de indeling en het meubilair niet langer de nieuwe manier van samenwerken ondersteunen, vormt het vertrekpunt voor onze uitdaging. We starten de revitalisatie met het samenstellen van het juiste design en projectteam. Met hun proactieve houding en gedrevenheid ontzorgen zij het hele transformatieproces, dus ook het verkrijgen van commitment bij alle stakeholders. Met elkaar realiseren we een open, frisse, en dynamische werkomgeving in een verduurzaamd gebouw dat klaar is voor de toekomst. Door de inzet van moderne technologie ondersteunen wij de nieuwe manier van agile en hybride werken volledig. Een resultaat waar zowel de opdrachtgever als EversPartners Projectmanagement trots op zijn!

Foto's van het resultaat

  Hoe mogen we u verder helpen?

  Heeft u vragen over onze diensten? Of wilt u graag een afspraak maken? We horen het graag via: 088-0116500.

  Bel 088 - 01 16 500

  Natuurlijk kunt u uw vraag ook via ons contactformulier stellen:

  Liever teruggebeld worden?

  Wij zorgen ervoor dat we dezelfde dag nog contact met u opnemen.

  Graag ontvangen we uw naam

  Bij welke organisatie bent u werkzaam?

  Wat is uw telefoonnummer? Vul alleen getallen in zonder spaties of streepjes

  Ongeldige invoer

  Waar wilt u meer over weten?

  Ongeldige invoer

  Andere projecten

  Schiphol

  Veilige en duurzame dakrenovatie

  Een compleet gerenoveerd dak wat voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en waaronder het voor alle medewerkers en een tevreden opdrachtgever veilig en prettig werken is.
  KLM Real Estate & Facility Contracting

  7.000 zonnepanelen

  Met het operationeel opleveren van bijna 7.000 zonnepanelen op het dak van Hangar 14 is KLM een stap dichter bij hun doelstelling om in 2030 een CO2-neutrale grondoperatie te voeren.